ЈУП План Шабац ове године презентује свој рад, идеје за Шабац и, посебно, план за Савапарк, на самој локацији овог пројекта, а током трајања 14. Шабачког летњег фестивала. Ово је прва у низу акција у циљу презентације грађанима стратешког пројекта “Град излази на реку, парк улази у град”  и позива на активну партиципацију.

У петак 29. јула почиње 14. издање Шабачког летњег фестивала, и трајаће до недеље 31. јула на на простору Старог града, будућег Савапарка. Фестивалске и културне активности управо су део онога што је наша визија за будућност овог простора, те користимо прилику да својим присуством на ШЛФ-у још једном скренемо пажњу јавности, а посебно младима, да се укључе и својим предлозима учествују у планирању Савапарка и других градских локација.

Шабачки летњи фестивал такође је добра прилика да гостима из других крајева земље и иностранства презентујемо нашу визију будућности Шапца, почев од изведених пројеката за Трг шабачких жртава, Цветни трг, Велики парк, па до неких простора које тек планирамо.

Ово је прва година да је MTV организатор фестивала, док је главни покровитељ град Шабац. Бајага и Инструктори, Van Gogh, Darren Emerson, Хладно пиво, С.А.Р.С., Звонко Богдан, Atheist Rap, Who See, Марко Настић, Леа Добричић, Martijn ten Velded, The Beatshakers и и још доста других великих имена регионалне музичке сцене смењиваће се на Јелен Main Stage-у и MTV Party Areni. Њима ће подршку пружати и шабачки бендови Спрж, Eleven, Slonz, Siempre Peligroso и Кофеин из Руме и бројни ДЈ-еви и продуценти.

Капије фестивала се отварају од 18:30, док музички програм на главној бини почиње од 19 часова. Посетите наш штанд на Шабачком летњем фестивалу и поделите са нама вашу визију будућности Шапца!

План на ШЛФ-у!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *